CoolSculpting este numele de marcă pentru o metodă de congelare a grăsimilor care își propune să scape de grăsimea încăpățânată în anumite părți ale corpului. Metoda se numește criolipoliză. Oamenii de știință au venit cu ideea criolipolizei studiind ce se întâmplă cu grăsimea în timpul degerăturilor. Grăsimea îngheață la o temperatură mai mare decât pielea. Dispozitivul de criolipoliza răcește grăsimea la o temperatură care o distruge, lăsând pielea și alte țesuturi nevătămate.

În timpul procedurii este posibil să apară senzații de tragere, ciupit ușor, frig intens, furnicături, usturime, dureri și crampe în locul de tratament. Aceste senzații dispar pe măsură ce zona devine amorțită. În urma procedurii, efectele secundare tipice includ roșeață temporară, umflare, blanching, vânătăi, fermitate, furnicături, usturime, sensibilitate, crampe, dureri, mâncărime sau sensibilitzarea pielii.

Procedura de criolipoliză nu este recomandata tuturor personelor. Va oferim asistenta gratuită pentru verificarea contraindicațiilor si alegerea tratamentului.