Un masaj cu bețe de bambus, un masaj de fuziune – așa cum este uneori numit atunci când bețele sunt încălzite, tulpini de bambus gol sau bastoane de diferite lungimi, lățimi și greutăți sunt folosite pe mușchii corpului, țesuturile conjunctive, tendoane, ligamente, și articulațiilor pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea.


Masajul cu bețe de bambus este o modalitate foarte bună de a suplimenta rutina de îngrijire a sănătății. Atunci când este efectuată de un profesionist cu experiență, licențiat, este foarte sigură și bine tolerată, oferind o ușurare fizică, mentală și emoțională de lungă durată.
Folosirea bambusului ca parte a unei rutine de sănătate și wellness este un concept relativ nou în Europa fiind utilizat pe o scară largă în țările asiatice, cum ar fi China, Indonezia, și Japonia, unde se crede că au o simbolistica specială, inclusiv putere, armonie, echilibru, longevitate, sexualitate, energie, fertilitate, prosperitate și pace.

Care sunt beneficiile unui masaj cu bețe de bambus?
Un masaj cu bețe bambus oferă ameliorarea durerii, crește flexibilitatea și gama de mișcare, îmbunătățește calitatea somnului și reduce tensiunea, anxietatea, stresul și oboseala. În plus, poate ajuta, de asemenea, la reducerea hipertensiunii arteriale, la eliminarea toxinelor, la îmbunătățirea circulației și la stimularea sistemului imunitar.